+36 (30) 957 6370 pelsoartapartment@gmail.com

Látnivalók a környéken

[modula id="375"]

Fedezze fel Keszthelyt, és környékét!

Keszthely a Nyugat-Balaton térségének legnagyobb városa, ahol nem mellesleg 15 múzeum is megtalálható. Jelentőségét a 18. században ide költözött Festetics-családnak köszönheti, akik nem csupán egy gyönyörű kastélyt hoztak létre, de szinte minden környékbeli kulturális érték létrejöttét támogatták. A Festetics kastélyt mindenkinek látnia kell, emellett érdemes egy sétát tenni a gyönyörű parkjában is. A kastély parkja természetvédelmi terület, valamint, az ország csekély számú nemzetközi jelentőségű történeti kertjeinek egyike. A parkot változatosan és gazdagon kialakított részletek, egzotikus növényfajok és kertépítészeti különlegességek jellemzik.

A városban megcsodálhatjuk a szebbnél szebb történelmi épületeket, templomokat, megpihenhetünk a hangulatos Sétálóutca egyik kávézójában, éttermeiben. Este ellátogathatunk egy színházi előadásra, koncertre, vagy gasztronómiai rendezvényre, melyek egész évben várják az idelátogatókat.

Keszthely környéke is csodálatos és változatos élményeket kínál. Biciklisút, kéktúra útvonalak, melyek átszelik a keszthelyi hegységet, panorámakilátók, borpincék, a Stupa Zalaszántón, és a Kis Balatoni látogatóközpont várják azokat akik nem csak a strandon szeretnének pihenni.

Az idelátogatóknak még érdemes megnézni a környéket is, mint például Hévízt. E városka Keszthellyel szinte már összenőtt. A település főként a Hévízi-tóról, a különböző izom-, ízületi- és csontbetegségeket gyógyító vizéről, a remek borospincéiről, és szép parkjairól híres.

Mindenkinek akik ellátogatnak ebbe a gyönyörű városba, kár lenne kihagyni ezeket a látnivalókat. Várjuk Önöket szeretettel!

Akik az aktív pihenést választják tavasztól késő őszig a HETÉNYI HAJÓS ISKOLÁBAN elsajátíthatják a vitorlázás elméletét és gyakorlatát, amely nemzetközileg elfogadott hajóvezetői vizsgát ad. A tanfolyam hekyszínéhez közeli kényelmes szállását biztosítjuk.

Októbertől márciusig Európában szinte egyedülálló téli vízi túrán vehetnek részt a meleg vízű Hévíz-patak vadregényes útvonalán. Kíváló program családoknak, baráti társaságoknak,vagy csapatépítésre.

Szállás

Apartmanok

Szolgáltatások

A környék

Programok, szórakozás

Látnivalók

Kapcsolat

+36 (30) 957 6370

hu_HUHungarian